Hender

Pakking & montering

En av våre største arenaer som bedrift! Våre store lokaler kan tilpasses de fleste oppdrag, både store og små. Alt av utstyr, pakkemateriell og emballasje har vi selvfølgelig stående klart – slik blir det lettest for deg som kunde.
Ta kontakt
solnedgang

Tjenester

Vi utfører pakke – og monteringsoppdrag på bestilling av kunder, både manuelt og maskinelt, etter alle forskrifter og regler. Vi har store lokaler som kan tilpasses ulike oppdrag som eksempelvis etikettering, pakking av elementer i ulik emballasje, taping, bunting, stropping, stansing, krymping av plast, flatpakking av interiørartikler, bretting av brosjyrer og montering av armaturer.

Priser & transport

Vi leverer konkurransedyktige priser innen pakking og montering, og vil ved henvendelse gi et prisestimat på oppdraget. I tillegg til å levere tjenester innen det meste av pakking og montering har vi egen transportavdeling, og kan derfor både hente og levere varer i området mellom Oslo og Fredrikstad.
solnedgang
Pakking montering

Samfunnsoppdrag

Vi i Fortuna HR jobber alltid for at våre deltakere skal ha gode og meningsfulle arbeidsdager, som skal hjelpe dem videre ut i arbeidslivet. Ved at du som bedrift benytter deg av våre pakke- og monteringstjenester, får du både utført oppdraget til en høy standard, samtidig som du bidrar til vårt felles samfunnsoppdrag, nemlig å utnytte det hver enkeltperson har av ressurser og skape et inkluderende arbeidsliv.
lærekandidater

Send forespørsel

Kontakt oss for uforpliktende befaring.
Susan Bogen
Jobbkonsulent
Tlf: 47 97 01 72
E-post: susan@fortunahr.no
Bestillingsskjema
skisselogo footer
Fortuna HR er en attføringsbedrift som sysselsetter 78 personer. Vi tilbyr avklaring, arbeidsutprøving og kompetanseheving gjennom de arbeidsrettede tiltakene avklaring, Arbeidsforberedende trening, Varig tilrettelagt arbeid og lærlingplasser.
FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER
Adresse Fortuna hr
Vålerveien 65 
1597 Moss
Adresse Kias sport & sykkel
Vålerveien 149
1599 Moss
crossmenu