Om oss

Hvem er vi?

Fortuna HR er Norges eldste arbeid- og inkluderingsbedrift, som i dag sysselsetter 100 personer med meningsfullt, inkluderende og utviklende arbeid. Vi mener at alle mennesker har store ressurser, og både kan og bør oppleve arbeidsglede og yrkesstolthet.
Oss i FortunaHR
AFT

Samfunnsoppdrag

Gjennom å levere produkter og tjenester kommer våre deltakere tettere på arbeidslivet. Hos oss kan du derfor få kjøpt en rekke produkter som ved, hagebenker og sykler, i tillegg til at vi kan hjelpe deg med alt fra hagearbeid til tømrertjenester. Ved at du som bedrift eller privatperson benytter deg av våre produkter og tjenester får du både høy kvalitet, samtidig som du bidrar til vårt felles samfunnsoppdrag, nemlig å utnytte det hver enkeltperson har av ressurser og å skape et inkluderende arbeidsliv.

Historie

Fortuna HR ble etablert i 1954 etter initiativ fra Moss Rotary og er med det Norges aller første attføringsbedring. Bedriften ble etablert etter ideologiske prinsipper, for å skape et tilbud til mennesker som falt utenfor normalt arbeidsliv og som var knyttet til det som i dag heter NAV. Tanken var å gi kandidatene mulighet for relevant arbeidserfaring og en en myk tilbakegang til et yrkesaktivt liv eller utdannelse. Det har over tid blitt utviklet nye arbeidsarenaer for å møte samtidens arbeidsmarked, slik at bedriften både kunne levere relevante produkter og tjenester, men også at deltakerne får arbeidserfaring som er attraktiv i jobbmarkedet.
Ved til salgs i moss

Tiltak

Vi jobber alltid for at våre deltakere skal ha gode og meningsfulle arbeidsdager som skal hjelpe dem videre ut i arbeidslivet. Derfor tilbyr vi arbeidstrening, opplæring og erfaring gjennom utvalgte tiltak.
Varig Tilrettelagt Arbeid
VTA – Varig Tilrettelagt Arbeid
VTA – varig tilrettelagt arbeid er en avdeling og et tilbud til mennesker som har en uføretrygd, men ønsker tilpasset arbeid.
Arbeidsforberedende trening
AFT – Arbeidsforberedende Trening
Arbeidsforberedende trening er et tiltak for deg som har behov for å jobbe i et skjermet og tilrettelagt arbeidsmiljø i en oppstartsfase.
lærekandidat
Lærekandidater
Lærekandidatordningen er et tilbud til elever som går i den videregående skole som ønsker å ta opplæring i deler av læreplanen.

Visste du at...

  • Fortuna HR er Norges eldste attføringsbedrift?
  • draktene vettene hadde på seg under åpningsseremonien på OL på Lillehammer i 1994 ble laget av oss?
  • vi på 2000-tallet, på oppdrag fra Ekornes, lagde møbler til tre store cruiseskip?
  • vi har laget hundretusenvis av ben til Ekornes salongsmøbler?

Kontakt oss

Kontaktskjema
skisselogo footer
Fortuna HR er en attføringsbedrift som sysselsetter 78 personer. Vi tilbyr avklaring, arbeidsutprøving og kompetanseheving gjennom de arbeidsrettede tiltakene avklaring, Arbeidsforberedende trening, Varig tilrettelagt arbeid og lærlingplasser.
FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER
Adresse Fortuna hr
Vålerveien 65 
1597 Moss
Adresse Kias sport & sykkel
Vålerveien 149
1599 Moss
crossmenu