AFT – Arbeidsforberedende trening

Om AFT

AFT – Arbeidsforberedende trening er et tiltak for deg som har behov for å jobbe i et skjermet og tilrettelagt arbeidsmiljø i en oppstartsfase før du går over i arbeidstrening hos bedrifter i ordinært arbeidsliv.

Når du deltar på tiltaket arbeidsforberedende trening, får du opplæring eller tilrettelagt arbeidstrening og oppfølging med mål om å skaffe arbeid.
Les mer om tiltaket her
Hender
Helge utenfor butikk

Kias Sport & Sykkel

I vår arena for sykkel får deltakerne trening og utvikling i verksted og i butikk. Kias Sport & Sykkel har distriktets største sykkelverksted og har reparert sykler i 15år. Vi tenker også på miljøet og resirkulerer gamle sykler og setter dem i stand for salg.

Snekkerverksted

I denne arenaen er deltakerne med på å produsere en rekke treprodukter i lokalt trevirke, både i eget design og på oppdrag fra kunde.
Snekkerverksted

Andre tiltak

Varig Tilrettelagt Arbeid
VTA – Varig Tilrettelagt Arbeid
VTA – varig tilrettelagt arbeid er en avdeling og et tilbud til mennesker som har en uføretrygd, men ønsker tilpasset arbeid.
lærekandidat
Lærekandidater
Lærekandidatordningen er et tilbud til elever som går i den videregående skole som ønsker å ta opplæring i deler av læreplanen.

Kontakt oss

Har du spørsmål om Arbeidsforberedende trening kan du ta kontakt med oss her.
Kontaktskjema
skisselogo footer
Fortuna HR er en attføringsbedrift som sysselsetter 78 personer. Vi tilbyr avklaring, arbeidsutprøving og kompetanseheving gjennom de arbeidsrettede tiltakene avklaring, Arbeidsforberedende trening, Varig tilrettelagt arbeid og lærlingplasser.
FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER
Adresse Fortuna hr
Vålerveien 65 
1597 Moss
Adresse Kias sport & sykkel
Vålerveien 149
1599 Moss
crossmenu