Hender

Kantine

Velkommen til Café Nålen, kantinen for Fortuna HRs ansatte. Kantinen er en intern arbeidsarena der man får vært med på alt fra matlaging og ulike baketeknikker, til dagsoppgjør og opprydding – alt som skal til for å drive café og kantine.
Ta kontakt

Oppgaver

Hver dag serveres det deilig lunsj, gode bakevarer, kaffe og te i Fortuna HR sin interne kantine. Her får våre deltakere kunnskap om mat, opplæring i tilberedning av mat, planlegging, drift av kantine, rengjøring og vedlikehold av kantinen.

Historien bak navnet

Navnet Café Nålen stammer fra da kantinelokalene var fylt av syersker, massive sybord og stoff så langt øyet kunne se. Frem til XX var nemlig kantinen bedriftens systue hvor alt fra busserull til jazzbukser ble laget. I dag fylles rommet av fine samtaler og god mat, men historien sitter fremdeles i veggene.
lærekandidater

Send forespørsel

Kontakt oss for uforpliktende befaring.
Marcia Vujic
Avdelingsleder
Tlf: 99 08 68 76 
E-post: marcia@fortunahr.no
Marcia Vujic
Bestillingsskjema
skisselogo footer
Fortuna HR er en attføringsbedrift som sysselsetter 78 personer. Vi tilbyr avklaring, arbeidsutprøving og kompetanseheving gjennom de arbeidsrettede tiltakene avklaring, Arbeidsforberedende trening, Varig tilrettelagt arbeid og lærlingplasser.
FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER
Adresse Fortuna hr
Vålerveien 65 
1597 Moss
Adresse Kias sport & sykkel
Vålerveien 149
1599 Moss
crossmenu