Brukte sykler får nye liv

Salg av brukte sykler

Vi tenker miljø ved å resirkulere gamle sykler og setter dem i stand for salg i distriktets største sykkelverksted. Sykkelen blir restaurert til en høy standard slik at den ikke bare er rimelig alternativ, men at kvaliteten også er så god at den er et godt alternativ til å kjøpe helt ny sykkel.

Vi har et bredt utvalg av barnesykler, damesykler og herresykler i en rekke kjente merker, og hjelper deg til å finne sykkelen som passer deg best. Velkommen til en hyggelig sykkelprat i vår butikk i Vålerveien 149.
brukte_sykler
mottak brukte sykler moss

Mottak av sykler

Vi tar imot alt av brukte eller ødelagte sykler. Hvis du av forskjellige grunner ikke trenger, eller vil ha sykkelen din lenger, er det bedre at du gir den til oss enn at du kaster den på fyllinga. Kan ikke sykkelen restaureres har den kanskje noen deler som kan brukes til andre sykler?

Ta kontakt med oss for henting eller kom innom vår butikk i Vålerveien 149 og lever sykkelen din der.

Bærekraft og miljø

Vi er en attføringsbedrift som trener og hjelper mennesker tilbake til arbeidslivet. Disse jobber blant annet i vårt sykkelverksted med å restaurere sykler, slik at de får nytt liv og kan glede andre. Det er bærekraft og miljø på sitt beste.
Kias sport og sykkel-logo genser

Kontakt oss

Har du en sykkel du ønsker å levere? Eller kanskje du ønsker en ny brukt sykkel? Da tar du kontakt med oss.
Kontaktskjema
skisselogo footer
Fortuna HR er en attføringsbedrift som sysselsetter 78 personer. Vi tilbyr avklaring, arbeidsutprøving og kompetanseheving gjennom de arbeidsrettede tiltakene avklaring, Arbeidsforberedende trening, Varig tilrettelagt arbeid og lærlingplasser.
FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER
Adresse Fortuna hr
Vålerveien 65 
1597 Moss
Adresse Kias sport & sykkel
Vålerveien 149
1599 Moss
crossmenu