KIAS SPORT & SYKKEL

kias sport og sykkel

Om oss

Hos oss på Kias Sport og Sykkel får du det nyeste innen el-sykkel og sykkeltilbehør, brukte sykler i alle klasser og verkstedtjenester utført i distriktets største sykkelverksted. Velkommen til en hyggelig prat i vår butikk i Vålerveien 149 i Moss. 

El-sykler

Bli med på el-sykkelbølgen! Med batteri og et eget elsystem gir el-sykkel gir deg ekstra fart, slik at du kan sykle lengre ved å bruke litt mindre energi. Perfekt for deg som bruker sykkel som transportmiddel eller har barn i sykkelvogn.
elsykkel
Sykkel

Sykkelverksted

Med over 15 års erfaring har vi kompetanse innen alle ledd av reparasjoner av både tradisjonelle sykler og el-sykler. Vi har stor kapasitet, egen verksmester og tar alle typer reparasjoner hvis uhellet skulle være ute. Vi gjennomfører også sykkelservice på alle typer sykler, noe som bør gjøres årlig før sykkelsesongen er i gang.

Brukte sykler

Vi tenker miljø ved å resirkulere gamle sykler og setter dem i stand for salg i distriktets største sykkelverksted. Sykkelen blir restaurert til en høy standard slik at den ikke bare er rimelig alternativ, men at kvaliteten også er så god at den er et godt alternativ til å kjøpe helt ny sykkel.
elsykkel
sykkelutleie

Sykkelutleie

Å sykle er ikke bare kostnadseffektivt, det er helsebringende, miljøvennlig - og ikke minst gir det deg en helt unik mulighet til å oppleve både by og natur. Hos Kias Sport og Sykkel kan du leie både vanlig sykkel og el-sykkel som privatperson eller til dine ansatte.

Sykkelhotell

Vi lagrer sykkelen din her hos oss på et tørt og oppvarmet lager gjennom hele vintersesongen. Det gir deg mer plass hjemme, samtidig som det sørger for at du unngår rust og andre skader som kan oppstå ved feil lagring av sykkelen.
sykkelhotell

Kontakt oss

Ta kontakt dersom du har spørsmål om våre produkter eller tjenester.
Kontaktskjema
skisselogo footer
Fortuna HR er en attføringsbedrift som sysselsetter 78 personer. Vi tilbyr avklaring, arbeidsutprøving og kompetanseheving gjennom de arbeidsrettede tiltakene avklaring, Arbeidsforberedende trening, Varig tilrettelagt arbeid og lærlingplasser.
FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER
Adresse Fortuna hr
Vålerveien 65 
1597 Moss
Adresse Kias sport & sykkel
Vålerveien 149
1599 Moss
crossmenu